Hoe is het nu met Jeroen, Sterre, Ronnie en Sandra uit Het Roer Om? (2024)

Televisie

Janine van Rooden

&nbsp · &nbsp

Hoe is het nu met Jeroen, Sterre, Ronnie en Sandra uit Het Roer Om? (1)

© Talpa

Sandra & Ronnie

Delen

In een dorpje op het Franse platteland wilden Rotterdammers Jeroen en Sterre hun droom waarmaken: zelfvoorzienend leven met hun drie kinderen, en een camping starten. Nu laten ze in deze herhaling vanHet Roer Om: Hoe Is het Nu Met?zien hoe het ervoor staat.

Het klimaat was voor zelfverklaard ‘warmtemens’ Ronnie de belangrijkste reden om Nederland te verruilen voor Spanje. Samen met zijn vrouw Sandra emigreerde de volkszanger naar Benidorm. Het stel had er al een appartement en wilde een tweede woning kopen voor de verhuur.

Het Roer Om: Hoe Is het Nu Met?

Op de sociale media van SBS6 gaven de twee vorig jaar al een korte update vanuit hun nieuwe woonplaats. In Het Roer Om: Hoe Is het Nu Met? vertellen ze uitgebreider over het Spaanse leven en over Ronnies optredens. En in een dorpje op het Franse platteland kochten Jeroen en Sterre een vrijstaand huis met een stuk grond. Zonder vastomlijnde plannen wilden ze hier hun droom waarmaken: zelfvoorzienend leven met hun drie kinderen, en een camping starten. Nu laten ze zien hoe het ervoor staat.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Het roer om: Hoe is het nu met? op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Het Roer Om: Hoe is het nu met Het roer om realityserie reality sbs6
Alle tips

Hoe is het nu met Jeroen, Sterre, Ronnie en Sandra uit Het Roer Om? (2)

Partnerbijdrage

Paramount Network zorgt deze week voor een achtbaan aan emoties met hun filmaanbod

De tijd van eindeloze herhalingen op televisie is misschien voorbij, maar wat is nu eigenlijk lekkerder dan om op de bank te ploffen voor een goede film? Niets! Ga er dan ook maar goed voor zitten, want Paramount Network stelt komende week niet teleur.

Lees verder

START Laura H. Vanavond22:05 - 23:00 · Serie Laura H. vertrok vanuit Nederland naar het kalifaat, het gebied waarin de terroristische beweging Islamitische Staat een schrikbewind voerde. Een jaar later kwam ze terug. Deze gelijknamige serie vertelt haar verhaal.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 06:00 Stream Feyenoord - Ajax live op ESPN bij CANAL+ 21:31 Kijkers Te land, ter zee en in de lucht ergeren zich aan prijsuitreiking Postcode Loterij 10:13 Gerard Ekdom baalt dat hij Tribute: Battle of the bands niet meer mag presenteren 10:00 Ruben Nicolai heeft alle vertrouwen in Te Land, Ter Zee en in de Lucht: 'Programma staat als een huis' 10:00 Opnames Het Nieuwe Land maakte indruk op Huub Stapel: 'Nog nooit van deze pijnlijke geschiedenis gehoord'
De tv van gisteren Meer tv 1 sep De TV van gisteren: vliegende start voor Te land, ter zee en in de lucht
De nieuwste tips om te streamen Meer Tips 13:00 Nicholas and Alexandra 13:00 Belle 02:00 Air Force One Down 02:00 Warcraft 02:00 Us
Tip Formule 1: GP van Italië Vanavond18:10 - 18:35 · Sport De Formule 1-coureurs rijden de kwalificatie tijdens deze GP van Italië op het Autodromo Nazionale Monza. Op dit circuit van de Grand Prix van Italië halen ze doorgaans heel hoge snelheden. De baan heet om die reden ook wel 'The temple of speed'.
Tip Deep Impact Vanavond20:00 - 22:30 · Film Eind jaren 90produceerde Hollywood de ene rampenfilm na de andere. Deep Impactis er eentje van. De ramp van dienst is deze keer een gigantische komeet die op ramkoers met de aarde ligt.
Tip Escape from Pretoria Vanavond20:00 - 22:06 · Film Escape from Pretoriais een spannende ontsnappingsfilm gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich afspeelde in het Zuid-Afrika van de jaren 70.
Tip Indiana Jones and the Last Crusade Vanavond20:00 - 22:37 · Film InIndiana Jones and the Last Crusade, het derde deel van de Indiana Jones-trilogie, probeert Harrison Ford niet alleen de wereld, maar ook zijn vader (Sean Connery) én de Heilige Graal te redden van de nazi’s.
Tip Denkend aan Holland Vanavond20:25 - 21:10 · Informatief André en Janny varen in deze aflevering van Denkend aan Holland naar de Ronde Hoep. Deze route tussen de polders bij Amsterdam biedt veel oude ambacht, zoals een klompenboerderij. De tocht gaat via dorpen rond de hoofdstad richting de Vinkeveense Plassen.
Tip Hall Pass Vanavond20:30 - 22:35 · Film Beste vrienden Rick en Fred zijn in Hall Pass al jaren getrouwd, maar ongelukkig met hun huwelijk. Ze krijgen van hun vrouwen één week de tijd om aan het vrijgezellenbestaan deel te nemen. Maar voldoet dat wel aan hun verwachtingen?
START Aria Vanavond21:10 - 22:15 · Amusem*nt Wie treedt er in de voetsporen van Elenora Hu en Sílvia Sequeira? Dionne Stax presenteert nieuwe afleveringen van de talentenjachtAria voor operazangers. Dit seizoen krijgen de talenten assistentie van een wisselend jurylid.
START Nieuw zeer Vanavond21:30 - 22:05 · Amusem*nt Het derde seizoen van de sketchserie Nieuw Zeer besteedt volop aandacht aan nieuwe maatschappelijke thema's. De eerste aflevering gaat van start met actuele scènes vol hedendaags ongemak, met onder anderen Ilse Warringa.

Toon meer tips

Hoe is het nu met Jeroen, Sterre, Ronnie en Sandra uit Het Roer Om? (2024)

References

Top Articles
INCD URBAN-INCERC: Solutii inovatoare sustenabile favorabile implementarii tehnologiilor emergente cu impact transversal asupra industriilor locale prin dezvoltarea de materiale compozite avansate, eco-inteligente, in contextul dezvoltarii durabile a medi
Cat timp se fierbe dulceata de cirese amare: Pensie alimentara de 325 de euro pe luna pentru ca - Copilul si minciunile II
Craigslist Warren Michigan Free Stuff
122242843 Routing Number BANK OF THE WEST CA - Wise
Ups Dropoff Location Near Me
Activities and Experiments to Explore Photosynthesis in the Classroom - Project Learning Tree
Best Theia Builds (Talent | Skill Order | Pairing + Pets) In Call of Dragons - AllClash
Weapons Storehouse Nyt Crossword
Crime Scene Photos West Memphis Three
Anki Fsrs
Synq3 Reviews
Snow Rider 3D Unblocked Wtf
Best Uf Sororities
Vipleaguenba
Craigslist Missoula Atv
Publix Super Market At Rainbow Square Shopping Center Dunnellon Photos
Fort Mccoy Fire Map
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
Sullivan County Image Mate
Cincinnati Adult Search
Scream Queens Parents Guide
Galaxy Fold 4 im Test: Kauftipp trotz Nachfolger?
Southland Goldendoodles
Prey For The Devil Showtimes Near Ontario Luxe Reel Theatre
Bn9 Weather Radar
Znamy dalsze plany Magdaleny Fręch. Nie będzie nawet chwili przerwy
Craigslist Ludington Michigan
Malluvilla In Malayalam Movies Download
'Insidious: The Red Door': Release Date, Cast, Trailer, and What to Expect
The Goonies Showtimes Near Marcus Rosemount Cinema
Alternatieven - Acteamo - WebCatalog
Miss America Voy Board
Roch Hodech Nissan 2023
Quality Tire Denver City Texas
Tamilrockers Movies 2023 Download
Craigslist West Seneca
1-800-308-1977
Louisville Volleyball Team Leaks
Ksu Sturgis Library
Atlanta Musicians Craigslist
Verizon Outage Cuyahoga Falls Ohio
Dwc Qme Database
Senior Houses For Sale Near Me
Haunted Mansion (2023) | Rotten Tomatoes
705 Us 74 Bus Rockingham Nc
Haunted Mansion Showtimes Near Millstone 14
Latina Webcam Lesbian
Naomi Soraya Zelda
Bama Rush Is Back! Here Are the 15 Most Outrageous Sorority Houses on the Row
Runescape Death Guard
Samantha Lyne Wikipedia
Www Extramovies Com
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6131

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.